| Istállók | |
|
+2Ashley Saleisha Jones Scalley Jefferson 6 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Scalley Jefferson Admin
Hozzászólások száma : 50 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 26.
| Tárgy: Istállók Pént. Feb. 29, 2008 9:42 am | |
| Leírás:
A piros falú istállók olyanok akár a többi. Belépve a helységbe orrunkat máris megcsapja a lovak kellemes illata. Jobbra a Nyergest találjuk, balra pedig a bopkszokat. Minden boksz elejére egy tábla van erősítve, rajta a benne lakó ló neve áll. Minden van ami egy istállóba kell, nem is írom le fölöslegesen.
______________________________ | |
|
| |
Ashley Saleisha Jones Lovas
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 02.
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 8:07 am | |
| *Eléri az egyik istállónak vélt épületet, és megáll előtte. Visszafordul Flora felé, kék szemei serpenyő méretűre nyílnak* - Nem hiszlek el! Hiszen...ez a hely nem fura... hanem gyönyörű *A kis színészpalánta e szavakat kimondva letöröl egy képzeletbeli könnyet az arcáról, és mint a filmbeli nők akik meghatódnak,látványosan felnéz az égre. Utána megint elvigyorodik* - Megijeszted szegény lovat. *Jegyzi meg a "kedves" lovasedzős megjegyzésre.* Egyébként is, ez nem egy lovarda ahol lovagolni tanítanak minket. Olvastam róla egy kicsit, és köze nincs hozzá. *Egy kis szünetet tart amíg kitámasztja a levegős istálló ajtaját* De azért remélem, lesz valaki aki megmutat néhány trükköt. Úgy hallottam a farm tulaja egy híres díjlovagló volt, csak felhagyott a szakmájával. De talán csak pletyka. *Bevezeti Crilla-t az istállóba, és egy üres bokszot keres. Nem nehéz feladat mivel az összes boksz üres. Bevezeti Crilla-t az egyik bokszba, aztán leveszi róla a cuccokat amiket eddig cipelt. Lényegében az ő cuccait, néhány lovas felszereléssel. Mindent kipakol a folyosóra, és előkeresi a lovas felszereléseket. Némán munkálkodik, lecsutakolja a paciját meg minden, és a Nyergesben elhelyezi a szerszámait hogy ne kelljen mindig lecipelnie. Arcáról minden pillanatban csak úgy süt az izgalom. Nem is csoda, hiszen végre annyit lovagolhat amennyit akar, ráadásul nem kell folyton a szülei óvó szavait hallgatnia. Mikor végez, meghallja Flora mondatait.* - Biztos lesznek fiúk is. *Von vállat. Őt nem igazán érdekli ez a téma, inkább lóbolond mint fiúbolond. Nincs neki szüksége fiúra, azok idióták.. Az ő meglátása szerint* Igen, már említetted. Tényleg, nem kéne szólni a lovásznak? Vagy a farm vezetőinek? Biztos értenek az ilyesmihez. Jobb ha tudnak róla! *Felkapja a bőröndjét és a sporttáskáját amiben a lovaglócucca van (mert ugyebár farmerben lovagolt, nem öltözött át a kocsiban) és elindul az ajtó felé. Ott aztán megáll, és türelmetlenül várja a barátnőjét* | |
|
| |
Destinee Sherill Lashonda Lovas
Hozzászólások száma : 21 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 8:17 am | |
| *Ashley-re néz és magában azon tűnődik hogyan vette rá őt a lány arra hogy idejöjjön.* -Na jólvan. Maj szólok annak a hottentotta nőnek...díjlovagló? Az kizárt... bár én az akarok lenni de hogy az legyen ennek a vezetője az kizárt. Nézd meg! Málik a festék a falról! *mondja majd gyorsan odaszalad és levakar egy kis festéket.*Mikor a bokszokhoz érnek bevzeti ő is Crilla mellé a lovát. Heater látszólag már pár napon belűl szül is.* -Asszem Heather pár napon belül szülni fog... nézd meg milyen nagy a hasikája! *majd elővesz a táskájából egy répát amit lovának ad.* -Tessék drágám. Megyek Ash!* majd felveszi ő is a sporttatyóját és a vállára teszi. Ezután odafut a Nyergesbe lerakja a cuccokat és követi Ashley-t* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 9:50 am | |
| *Stephanien bemegy a pros épületbe és agyokat szippant a kellemes levegőből. Megnéz egy falra kiakasztott táblát és feltűnik neki egy bejegyzés: "Akiknek nincs lovuk, azok a következő lovak közül választhatnak: Csillag, Shadow, Moonlight, Keeta. Ők az iskolalovak"* ~Legyen... nézzük meg őket!~ *Megkeresi Csillag bokszát. Egy barna telivér volt. Nagyon tetszet Step-nek. Ad neki egy cukrot és továbbáll. Shadow bokszához ér: Egy szürkés andalúz csődör volt. Neki is ad egy cukrot, majd Moonlight-hoz megy. Egy fehér andalúz. Cukor és megy tovább. Keeta jön: Egy pinto kanca.* ~Vele megyek!~ *Mekeres egy lovászt, majd felnyergeli Keetát és kiviszi. Hova menjen?* |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 9:57 am | |
| *Bevezeti Keetát, leszerszámozza, lecsutakolja, kiviszi pár percre a legelőre. Addig összepakol, kitrágyzik, rak az etetőkbe ételt, italt, behozza Keet, egy kendővel picit leporolja, bevezeti és ad neki egy fél almát. Elindul, hogy aludjon, hiszen már sötét van.* |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 10:16 am | |
| *Ash eléggé feltartotta magukat azzal hogy minden egyes szobába bekukkantott idefelé jövet. Amikor besétált a konyhába hogy egy kis sütit vigyenek magukkal éppen elkerülték Stephanien-t. Kár, pedig Ash nagyon szívesen lovagolt volna vele. Kedves lánynak tűnt. Mindegy, már nem tehet ellene semmit. Mivel a farmbeli lovak külön istállóban vannak a többitől, még ott sem találkozhattak. Ash épp ebben a minutumban tárja ki annak az istállónak a nagy, kétszárnyú ajtaját amelyikbe a lovaikat elhelyezték. Felkapcsolja a lámpát hogy ne vakoskodjanak, aztán a félig szunókáló Crilla-hoz sétál.* - Jó ötlet volt ez a csikós dolog *Veti oda Flora-nak anélkül hogy felé fordulna* De még beletelik egy-két évbe mire lovagolni lehet a csikón.... Erről jut eszembe! *színpadias homlokcsapás* Ha pár nap múlva elleni fog a lovad, nem tanácsos lovagolni rajta. Ez is biztos megeröltető volt számára. Legjobb lesz ha lovaglás után kiengedjük a legelőre a többi lóval, addig pedig az egyik farmbeli pacival lovagolsz. Mit szólsz hozzá? *Csendesen munkálkodni kezd. Letakarítja Crilla selymes szőrét, kikeféli hosszú, fekete sörényét, aztán felszerszámozza. Miután mindennel végzett, összehúzza a pulcsija cipzárját, és a lovát kivezeti az éjszakába. Kicsit vacog ugyan, de ügyet sem vet rá. Egy megfázás nem a világ vége. Egy mentolos cukrot vesz elő a zsebéből, amit kicsent a konyhából, és álmai lovának adja. Ő maga a pulcsija zsebébe rakott sütiket kezdi majszolgatni, s várakozás közben a csillagos eget szemléli.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 10:41 am | |
| -Kiamardnék belőle... már besötétedett... és különbenis Heather erős paci igaz? *majd kinyitja a karámot és kivezeti őt csak hogy gyorsan betakarhassa.* -Ne makarok ma lovagolni. Fáradt vagyok... Talán egy kicsi ügetés a karámok körül... de csak talán! Na jó... nyeregbe! -és azzal ripsz-ropsz felnyegeli lovát és felszáll. Megvárja míg Ashley is követi a példáját.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 10:49 am | |
| *Valahogy érezte, hogy Flora ilyen időben nem fog vele eljönni lovagolni. De a makacs és meggondolatlan színészpalánta kitart az álláspontja mellett, hogy nem fog történni semmi baj. Hisz csak egy kis lovaglásról van szó, könyörgöm! Megforgatja a szemét, és fellendül a nyeregbe* - Hát, ha nincs kedved az a te dolgod. Én megyek és körülnézek. Sziaaa... *Azzal megmarkolja Crilla kantárát, és a ló oldalát enyhén megnyomja a lábával. A paci engedelmesen elindul, Ash pedig a ló farára teszi a bal kezét, és hátrafordul legjobb barátnője felé. Száját kinyitja hogy mondjon valamit, de aztán mintha meggondolná megát, a száját visszacsukja és előre fordul. Kilovagol az udvarról, ki a farmról... Addig lovagol amíg valami érdekes helyre nem bukkan. Persze nem tervezi hosszúra a kiruccanást, és nem akar messzire sem keveredni* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Istállók Hétf. Márc. 03, 2008 11:20 am | |
| *Leszalad. Mezítláb lábát erősen nyomják az apró kövek. De senki sincs a szobájában. Pedig tíz óra van! Belépett és fáradtan lihegett. Flora ott állt, de Crilla és Ash sehol.* -Ash? -Kilovagolt... *Átmentem a máski istállóba. Moonlight volt a legnyugodtam és fent volt. Kivezettem és felültem csupasz hátára. Keresni kezdtem Ash-t...* |
|
| |
Laura Mitchel Lovas
Hozzászólások száma : 9 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 04. Age : 28
| Tárgy: Re: Istállók Kedd Márc. 04, 2008 12:15 pm | |
| -Gyere lovacskám.Ne félj nézd ott egy üresbox. Gyere.*majd egy üres boxhoz lép és bevezeti a lovat. A táskájából előveszi a kantárt és a többi cucot. Kirakja anévtáblát amin ez áll díszes betükkel: Lana. Majd elkezdi fésülgetni a lovacskát díszes ruhát vett fel erre az alkalomra.Rózsaszín haját fúja a szél.Barna szeme csillog hisz lovával lehet.Egy kis idő múlva elindúl fel egy szobát keresni | |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Szer. Márc. 05, 2008 11:04 am | |
| *Flora érkezik ide. Heather Bell nyilván ma vagy holnap szül... * ~Óh, Heather...~ *majd megsimogatja lovát* -Van kedved egy kicsit ügetni a kis pályán? Csak néhány körről lenne szó... *majd fekete kabátját leveszi bemegy a bokszba és felakasztja.* -Remélem Ash is ideér. Félek a sötétben és fent hagytam a mobilom....*majd aggódva pásztázza az utat...* | |
|
| |
Daniel McLighe Lovas
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Istállók Szer. Márc. 05, 2008 11:18 am | |
| *Éppen az egyik ló bokszát takarítja -ugyanis ezt mások helyett is meg szokta csinálni, neki ez szórakozás- amikor hallja hogy nyílik az istálló ajtaja. Nem sokkal ezután egy lány hangját is meghallja. Rátámaszkodik a vasvillára és tovább hallgatózik, hátha elkap még néhány szót a lány lóval való társalgásából. De mivel egyenlőre nincs több hang, a boksz oldalának támasztja a vasvillát, majd kilép a bokszból. Elhalad a talicska mellett amit a boksz elé rakott, plusz a ló mellett akinek eddig a bokszát takarította. Megpaskolja a nyakát, és tovább sétál. A lány mögé érve beletúr szőke hajába, és egy torokköszörülés után megszólal* - A tiéd ez a vemhes kanca, nem igaz? *A fejével Heather Bell felé bök* Nem jó ötlet kilovagolni rajta. Talán már ma este elleni fog. *Ezután féloldalasan elmosolyodik, és a kezét nyújtja* Egyébként Daniel McLighe vagyok, az istállófiú. A másik istállóban vannak olyan lovak amiken bárki lovagolhat. Megmutassam esetleg? *Homokszínű szeme pajkosan megcsillan az istálló halovány világításában* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Szer. Márc. 05, 2008 11:22 am | |
| *Elmosolyodik* -Szia. Flora Heidi Wenn vagyok...igen az enyém ez a ló. Tényleg....igen légyszi mutasd meg őket...*majd követi a fiút...* | |
|
| |
Daniel McLighe Lovas
| Tárgy: Re: Istállók Szer. Márc. 05, 2008 11:46 am | |
| - Egy pillanat. *Visszasétál az éjfekete lóhoz, és megsimogatja, majd visszavezeti a bokszába. A talicskát és a vasvillát elrakja a helyére, persze a talicska tartalmát kiüríti előtte. Bezárja a ló bokszát, s leveszi az akasztóról a sapkáját, amit aztán a fejébe nyom* Gyere *Apró bökés következik az ajtó felé, s már vezeti is kifelé Flora-t a bokszból. A farmbeli lovak istállója nincs messze a vendégek istállójától, hamar oda is érnek. Úriember módjára kitárja az ajtót a lányka előtt, és utána ő is bemegy. Rögtön az első bokszhoz odalép* - Faina megfelel? *Kérid a szürke kancát szemlélve* Pont illene hozzád. *Rákacsint Flora-ra, aztán a következő bokszhoz lép, ahol egy sötétpej kanca szunyókál* Veled menjek? Nem jó ötlet ilyen sötétben egyedül lovagolni *Bájos mosolyának nehéz ellenálni. Választ sem várva vezeti ki a lovat a bokszból, és elkezdi felnyergelni*
//Fagyunk// | |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Szer. Márc. 05, 2008 12:48 pm | |
| *Majd' elájul egy ilyen észbontóan helyes pasitól... naná hogy felszáll!* -Nagyon édes kis ló... ó iogen kérlek gyere!* majd felnyergeli a lovat megdimogatja és felpattan.* -Merre lesz az út? *kérdi kedvesen* | |
|
| |
Daniel McLighe Lovas
| Tárgy: Re: Istállók Szer. Márc. 05, 2008 1:18 pm | |
| *A gond az hogy van egy kis korkülönbség kettejük között. És ki tudja, hogy nem csak megkérték-e hogy mindenkivel ilyen kedves legyen? Nem érdemes ilyesmiről álmodozni.* - Menjünk mondjuk el a faluig, aztán forduljunk vissza. Már nagyon késő van, jobb ha nem maradunk sokáig *Közben már készen is lesz a saját számára kiválasztott ló nyergelésével, és szó nélkül nekikezd Falina felnyergelésének is. Mivel ezt már vagy szászor csinálta életében elég gyorsan meglesz mindkét lóval* - Hát akkor, induljunk. *Homokszín szemét mindvégig Flora-n tartva kivezeti a lovát az istállóból. Megvárja a lányt, aztán felugrik a nyeregbe, és kilovagol a farm hatalmas kapuján*
//Jó ideig fagyás áll be//
A hozzászólást Daniel McLighe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 05, 2008 11:13 pm-kor. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Istállók Szer. Márc. 05, 2008 2:05 pm | |
| *Beléptem az istállóba. Rögtön Orkánhoz siettem, akit korábban már elhelyeztem az egyik bokszban. Még pár napig hagyom, had illeszkedjen be az új környezetbe.* -Ezt nézd! *mondtam büszkén, majd felmutattam neki legújabb szerzeményem a kacatboltból. Persze tudtam, hogy nem fogja tudni miről van szó, de ez nem kifejezetten érdekelt.* |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Csüt. Márc. 06, 2008 6:54 am | |
| *bólint majd felpattan a lóra* Induljunk! *majd arcán kaján mosoly jelenik meg... továbbmegy Dany után....* | |
|
| |
Laura Mitchel Lovas
| Tárgy: Re: Istállók Csüt. Márc. 06, 2008 9:17 am | |
| *Rózsaszín haja lebeg utána hisz egy kicsit fúj a szél.Fekete lovagló cucában érkezik le lóvához. Útközben összeszedi a nyerget kantárt és ami még kell.Majd felnyergeli a lovát Lanát.KIvezeti ám előbb körülnéz jön e valaki.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Csüt. Márc. 06, 2008 9:24 am | |
| *Ash a reggeli vágta óta nem merészkedett le az istállóba, egész napját a szobájában töltötte. A kedvenc regényét olvasta, amit eredetileg csak fél óráig akart, de aztán valahogy nem tudta letenni és csak most szabadult. Maga mögött vezeti Crilla-t, aki nagy komolyan csapdossa a farkát ide-oda. Útközben észrevesz egy lányt akinek egyenlőre csak biccent. Az istálló kövezett padlójára lépve Crilla-nak kopog a patája, ez a hang pedig mindig megnyugtatja Ash-t, aki már szorgalmasan nyergeli is a kis pacit, aki ezután türelmesen álldogál. Mikor végez kivezeti a lovat a szabad levegőre, és még ott tallálja a lányt akinek biccentett. Ideje hát bemutatkozni neki. Közelebb lép, a lovát maga mögött vezeti* - Szia! Ashley vagyok, hát te? *Acélkék szemeivel közben körbenéz, és látványosan gondolkodik azon hova is mehetne*
A hozzászólást Ashley Meuwbott összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 06, 2008 9:37 am-kor. | |
|
| |
Laura Mitchel Lovas
| Tárgy: Re: Istállók Csüt. Márc. 06, 2008 9:35 am | |
| -Szia! Én Laura vagyok és ő itt Lana.*mutat a lovára.*-Van kedved lovagolni?Még új vagyok. Nem tudom merre érdemes menni.Mióta jársz ide?*Ha jó ember megfigyelő valaki hogy nagyon boldog. hiszen itt van az ő lova akit teljeségel imád és egy kedves lány végülis mi kelhet még? MOsolyog és a lányra néz ki akarja találi a lány is valahogy így érez e esetleg vidám vagy roszkedvű és vigasztalásra vár.Fellpattan Lanára aki szint úgy boldog mármint ezt veheti le mindenki a viselkedéséből. A világos barna lovacska szépen ál ott amig a gazdája azt nem mondja hogy mehetsz. Ám ez csak akkor lesz ha a lány is csatlakozik.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Csüt. Márc. 06, 2008 9:41 am | |
| *Átrakja feketetarka pónija fején a kantárszárat, majd azt markolva fellendül a nyeregbe. Lábát beakasztja a kengyelbe, megigazítja krémszínű lovaglónadrágját(ami egyébként alig látszik ki a kopott lovaglókabát alól)* - Nem tudom merre érdemes menni, még én is új vagyok. Menjünk előre, aztán hátha jutunk valahova *A kis színészpalánta rámosolyog a lányra, majd lépésre fogja feketetarka paciját, aki szívesen engedelmeskedik neki. Ő köszöni szépen remekül van, és boldog. Hiszen mindig az. A kis optimista. Kimegy a farm vaskapuján, ahogyan reggel, mire a midnenfelé ágazó földútra jut* | |
|
| |
Laura Mitchel Lovas
| Tárgy: Re: Istállók Csüt. Márc. 06, 2008 9:51 am | |
| -Gyerünk mondja lovának aki erre kilő mint az ágyugolyó.Gyönyörű sörénye lobog a szélben.Pont úgy mint gazdálya haja. Lanának barna szőre gazdájának fekete lovagló cuca van. Ashley után mennek, de a keresztezödéseknél a vas kapun túl megálnak majd a lány után mennek* | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Istállók Szomb. Márc. 08, 2008 6:32 am | |
| -Orkán! *Szólítottam lovamat, aki rögtön ki is durgta gyönyörű fejét a bokszató fölött, és halk nyihogással üdvözölt. Vittem neki répát és lecsutakoltam. Úgy tűnt, gyorsan beilleszkedett, szóval elmegyek vele lovagolni. felnyergeltem hát, fölpattantam rá és elindítotam.* |
|
| |
| Tárgy: Re: Istállók Csüt. Jún. 19, 2008 1:02 pm | |
| *Az istállóba lépve nagyot füttyent, mire egy fekete-fehér lófej jelenik meg az egyik boksz ajtajában. Ashley odaugrabugrál a lóhoz, és megpaskolja a csillagot a homlokán* - Ma nem lovagolunk ki, kezd sötétedni. Viszont kiviszlek a legelőre, ott mégiscsak jobb mint itt, ebben a szűk bokszban, nem igaz? *Kivezeti a folyosóra csattogó patájú lovacskáját, majd bezárja utána a piszkos bokszot, és elindulnak kifelé* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Istállók | |
| |
|
| |
| Istállók | |
|