Csillagpor Lovasfarm
|
|
| Kacatbolt | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Scalley Jefferson Admin
Hozzászólások száma : 50 Csatlakozás ideje : 2008. Feb. 26.
| Tárgy: Kacatbolt Pént. Feb. 29, 2008 9:58 am | |
| Leírás:
Egy aprócska, túlzsúfolt üzletről van szó tele kacatokkal és általában felesleges holmikkal. Az ajtó fölött lógó csengő jelzi ha valaki belép az üzletbe. Alig lehet közlekedni a sok földön heverő dolog között. Van itt minden, ami csak kellhet - csillogó ceruzák, hajgumi csomagok, cukorkák, sminkek, apró lófigurák sorakoznak a polcokon, meg további kis mütyűrök. Ha valamit keresel nem biztos hogy megtalálod, jobb ha megkérdezed az eladót van-e raktáron olyan valamije ami neked kell. Ő aztán biztosan tudja; Az emlékezete akár az elefánté!
___________________ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kacatbolt Szer. Márc. 05, 2008 1:58 pm | |
| *Kíváncsian dugtam be a fejem a zsúfolt üzletkébe, annak reményében, hátha találok valami számomra érdekeset is. Alig tudtam elmenni a sok holmi közt. Elég hamar, szinte a bejáratnál belebotlottam egy felakasztható koponyára. Olyan volt mint az igazi. Szinte ingyen volt, nagoyn elégedett voltam a vásárral, alig vártam hogy fellógassam valahova a szobában.* |
| | | Daniel McLighe Lovas
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Kacatbolt Csüt. Márc. 06, 2008 7:08 am | |
| *Flora-val érkezik a faluba, lóháton. Rögtön megpillantja a kacatboltot, oda is lovagol hozzá, és könnyedén leugrik a nyeregből. Lovát a kantáránál fogva kiköti a farúdhoz amit direkt erre a célra raktak ki minden üzlet elé. Megvárja amíg Flora is így cselekedik aztán benyit az üzletbe. A csilingelő hang azonnal megüti a fülét* - Hm, Jó napot! * Szólal meg jó hangosan, majd látva a sok kacatot, és érdekességet Flora-hoz fordul* Menj csak, nézz körül. Nekem beszélnem kell az eladóval *Azzal, remélve hogy a lány nem követi, átverekedi magát a sok kacaton, és megáll az eladói pult előtt.* - Van valami aprósága, ami megfelel egy lánynak a szülinapjára? Valami szép de nem giccses, még egy rózsa is megteszi. *Mindezt nagyon halkan suttogja, hogy utitársa még véletlenül se hallja meg* | |
| | | Destinee Sherill Lashonda Lovas
Hozzászólások száma : 21 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Kacatbolt Csüt. Márc. 06, 2008 7:13 am | |
| *Flora mosolya idáig tart majd szól a fiúnak* -Menj csak előre. Majd mindjárt énis bemegyek. *majd haját felköti és kiköti a lovat is. Az eladóval való beszédet lekési és belp... körbenéz közben ügyet sem vetve a fiúra...* | |
| | | Mesélő
Hozzászólások száma : 14 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 02.
| Tárgy: Re: Kacatbolt Csüt. Márc. 06, 2008 7:22 am | |
| *Az eladó életvidáman csillogó szemeit a fiatalságra emeli, biccent a bejövőknek. A kérdésre kedvesen elmosolyodik, imádja ha valaki meg akarja lepni a barátait. Szülinapi dolgai vannak rendesen, és már ki is találta mi kéne a fiúnak. Lelkesen bólint, majd korát meghazudtoló gyorsasággal eltűnik a saját házába nyíló függöny mögött. Pár perc múlva egy kék dobozzal tér vissza, rajta hegyikristály csillog. A kristály valódi, bár elég apró. A dobozban csillogó csomagolásban egy gyűrű van, amin ugyanilyen kristály van, csak az még ennél is kisebb és szebb, ráadásul virágmintába van rakosgatva. Átnyújtja a dobozt* - Ez igen sokba kerülne, de mivel látom magán hogy vigyázni fog rá, csak öt dollárt kérek érte *Azzal kacsint egyet, szemei a kint áldogálló Flora-ra tévednek. Már sejt valamit* | |
| | | Daniel McLighe Lovas
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Kacatbolt Csüt. Márc. 06, 2008 7:39 am | |
| *Hálásan megköszöni az ajándékot, a pultra rakja az öt dollárt, és mivel Flora éppen akkor toppan be amikor átveszi a dobozt, kénytelen lesz gyorsan a zsebébe csúsztatni, anélkül hogy megnézné mi lapul benne. Még egy köszönömöt mond, aztán elindul kifelé. Flora mellett elhaladva megszólal* - Ha nem tetszik semmi akár mehetünk is tovább. Van itt a közelben egy tisztás ha jól tudom *Ellenálhatatlan félmosolya ismét előkívánkozik. Kilép az üzletből és elkötözi a lovát. A kantárszárat a kezében tartva nézi Flora-t, már ha még bent maradt. Ha visszajön a lány felugrik a nyeregbe, és megy tovább, a tisztás felé. Az eladónő pedig nem sejthet semit, hiszen ki tudja, tényleg Flora-nak szánja-e a kristályvirágos gyűrűt?* | |
| | | Destinee Sherill Lashonda Lovas
Hozzászólások száma : 21 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 03.
| Tárgy: Re: Kacatbolt Csüt. Márc. 06, 2008 7:52 am | |
| * Elmosolyodik* Persze... menjünk csak... *majd hiába próbálja leplezni rosszekefvét nem jön össze. savanyú arcot vágva elköszön az üzletvezetőtől* ~Vajon Heather túléli a fiallást?...~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kacatbolt Pént. Márc. 07, 2008 10:58 am | |
| *Idáig futottam. Benyitottam a kacatboltaba, ahole gyenesen a pult mögött álló idős férfihoz metntem.* -Jónapot! *köszöntem udvariasan* -Van valamiféle tányér errefelé? *kérdeztem mosolyogva.* |
| | | Mesélő
Hozzászólások száma : 14 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 02.
| Tárgy: Re: Kacatbolt Pént. Márc. 07, 2008 2:03 pm | |
| - Jó estét kisasszony. Van,de még mennyi! Egy pillanat *lebukik a pult alá, s egy pár perc múlva négy különféle mintájú tányérral tér vissza. Az egyiken arany virágok futnak díszelegnek, a másikon színes pöttyök táncikálnak, a harmadikon ezüst szalag fut végig, néhol hullámosodva, a negyediken egy nagy piros szív látszik. Kirakja őket a pultra, aztán mégegyszer eltűnik, és az előbbinél sokkal szebb tányérokat szed elő, a mintájuk hasonló* Ennyi van összesen itt nálam, a többit keresgélni kéne. De még tudok keresni ha szeretnéd. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Kacatbolt Pént. Márc. 07, 2008 2:56 pm | |
| -Nagyon szépek! *csodálkoztam, hogy milyen szépek is tudnak lenni a tányérok.* -Talán, inkább a virágosakat kérném, mintdet, szép kis tányérkollekció lenne. *Mutottam az arany virágokkal díszített tányérokra* -Még elmegyek, körülnézek, hátha találok valamit! *mosolyogtam, majd arrébbandalogtam. Hosszas kutakodás után, valami nagyszerűbe botlottam. Korom fekete tányér, egy hatalmas koponyával a közepén. ez csak nekem tökéletes lesz. Odavittem a pulthoz, fizettem és megköszöntem a tányérokat. 9 dollárból ki is jött, a maradékot majd visszaadom annak a férfinak. Fütyörészve elhagytam az üzletet.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kacatbolt | |
| |
| | | | Kacatbolt | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|